Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРесторантьорите ще блокират днес Орлов мост в София

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРесторантьорите ще блокират днес Орлов мост в София
Коментари Харесай

Ресторантьор: Блокираме Орлов мост в 16 часа за два часа

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Ресторантьорите ще блокират през днешния ден Орлов мост в София за два часа в символ на митинг против възможното затваряне на заведенията, откакто страната ни влезе в оранжевата зона. Блокадата стартира в 16 часа.

Относно вероятно решение в заведенията да влизат единствено имунизирани, може да го приемем, в случай че важи за всички. Тоест, неимунизирани да не влизат в градския превоз, да не вървят на работа, да не могат да влизат в магазина. Година и половина бяхме подложени на тежка дискриминация и няма да поносим повече. Решението няма нищо общо с Делта разновидността, всеки идващ вид е доста заплашителен, само че ние нямаме нито едно огнище в работно зааведение в България, сподели Евгени Зумпалов по Нова Тв.

В София ще блокираме Орлов мост за 2 часа, това е превантивно. Да кажем, че ние сме будни и няма да приемем дискриминация. Искам да помоля софиянци за схващане и самообладание, тъй като блокади ще има и във Варна, Пловдив и Бургас. В другите градове блокадите ще са за минути, добави Зумпалов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР